همشهری آنلاین: مطالعات نشان می‌دهد هندوانه می‎تواند باعث کاهش تصلب شرایین (سختی رگ‎ها) شود.

به گزارش برنا، یک مطالعه جدید پیشنهاد کرده است که هندوانه می‎تواند تصلب شرایین (یا همان سختی رگ‌ها که با رسوب لیپید و مواد دیگر بر روی دیواره داخلی برخی رگ‌ها مشخص می‌شود) را کاهش دهد.

بر اساس گزارش زی‎نیوز، محققان دانشگاه کنتاکی ادعا کرده‌اند که در یک گروه آزمایشی از موش‌‎ها همزمان با رژیم غذایی حاوی کلسترول بالا، به مدت 8 هفته آب هندوانه داده شد. نتیجه تحقیقات نشان داد وزن بدن این گروه کمتر از گروه دیگری از موش‎ها بود که با آب معمولی تغذیه شده بودند. همچنین میزان توده چریی و غلظت کلسترول پلاسما در گروه اول به میزان قابل توجهی پایین‌تر بود.

همچنین تحقیقات نشان داد که در این دسته از حیوانات، ضایعات عروق قلبی (آترواسکلروتیک) نیز کمتر است.

 

منبع: همشهری آنلاین