به گزارش ایسنا، این میوه خوشمزه و آبدار تاثیر مفید در پیشگیری از تشکیل کلسترول مضر دارد و به همین دلیل در کاهش خطر حمله قلبی و افزایش وزن موثر است.
به نوشته دیلی میل، متخصصان علوم پزشکی دانشگاه پوردو در آمریکا با انجام این آزمایشات روی موشهایی که رژیم غذایی پرچرب داشتند دریافتند خوردن هندوانه سرعت تجمع LDL یا کلسترول مضر را در عروق خونی کاهش میدهد.
LDL شکلی از کسترول است که موجب تنگی سرخرگها میشود و در نهایت عامل بروز بیماری قلبی است. این مطالعه همچنین نشان داد که هندوانه یک میوه مفید برای کنترل وزن است.
پزشکان معتقدند این خاصیت فوقالعاده هندوانه به دلیل دارا بودن یک ماده شیمیایی موسوم به سیترولین در آب این میوه است که در کاهش فشار خون و پیشگیری از امراض قلبی نقش مهمی ایفا میکند.