اگر شما نیز فکر میکنید حبوبات ارزش غذایی ندارند و فقط تولید نفخ و چاقی میکنند، کاملاً در اشتباهید. حبوبات سرشار از پروتئین، فیبر و مواد معدنی به ویژه منیزیوم هستند و تنها چیزی که ندارند چربی است، چه بهتر، یک فنجان لوبیا قرمز، عدس یا نخود پخته شامل 14 گرم پروتئین است (معادل پروتئین موجود در یک پرس غذای گوشتی).
همچنین در آن 9 گرم فیبر (معادل یک کاسه غلات) وجود دارد، 80 میلی گرم منیزیوم (دوبرابر بیشتر از یک پرس غلات)، 560 میلیگرم پتاسیم (به اندازه یک پرتقال) و فاقد حتی یک گرم کلسترول است. یعنی غذایی که همه عناصر لازم در برابر عادات بد غذایی و اضافه وزن را داراست.
بنابر آخرین تحقیقات دقیق روی عادات غذایی آمریکاییها، کسانی که حبوبات میخورند وزنشان 3 کیلوگرم کمتر است و سایز کمر باریکتری دارند (1/9 سانتی متر کمتر) که میانگین استاندارد 3/3 کیلو و 2/54 سانتیمتر اختلاف است (بدون به حساب آوردن نوجوانان). حبوبات فاقد لیپیو و اسیدهای چرب هستند، بنابراین مصرفکنندگان لوبیا 22 درصد کمتر از سایرین در معرض چاقی هستند.
منبع : روزنامه شرق