همشهری آنلاین: کارشناسان مرکز حواس شیمیایی مونل در آمریکا در یک آزمایش جدید اعلام کردند تمایل به خوردن غذاهای شور از دوران نوزادی آغاز می‌شود.

به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا، این کارشناسان می‌گویند نوزادانی که به عنوان غذاهای کمکی و جامد به آنها خوردنی‌های نمکی مثل کراکر، نان و غلات شور داده می‌شود تا آخر عمر به مصرف نمک زیاد وابسته می‌شوند.

به نوشته روزنامه بلومبرگ، حس چشایی برای درک مزه شوری از 6 ماهگی در نوزادان ایجاد می‌شود و در نتیجه این تمایل به مصرف خوردنی‌های نمکی از همین ابتدا در کودک بروز می‌کند و تا پایان عمر ادامه می‌یابد.

شرح این مطالعه در مجله آمریکایی «تغذیه بالینی» منتشر شده است.

 

منبع: همشهری آنلاین