شنبه ۶ خرداد ۱۳۹۱ - ۰۶:۳۹
۰ نفر

همشهری آنلاین: کارشناس مسئول بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به این که در نمک‌های تصفیه نشده ناخالصی‌هایی از جمله شن، ماسه، خاک گچ، مواد آلوده کننده و محلول‌های سخت مانند کلسیم و منیزیم، فلزات سنگین همچون سرب، جیوه، آرسنیک و کادمیوم مشاهده می‌شود، اظهار داشت: مصرف این گونه نمک‌ها عوارض نامطلوبی بر دستگاه گوارش، کبد، کلیه، ریه دارد و حتی منجر به بروز مسمومیت می‌شود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران ؛ دکتر زهرا اباصلتی اختلال در جذب ریز مغذی‌ها از جمله آهن و روی را از دیگر عوارض نمک‌های غیر تصفیه شده برشمرد.

کارشناس مسئول بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه در زمان خرید به پروانه ساخت از وزارت بهداشت و قید عبارت یددار تصفیه شده (تبلور مجدد) توجه شود، خاطر نشان کرد: در صورت مشاهده بسته‌های نمک با عنوان (نمک صنعتی) در برخی از فروشگاه‌ها از خرید و مصرف آن اکیدا خودداری شود.

دکتر زهرا اباصلتی در خصوص نمک‌های صنعتی گفت: این نوع نمک غیر‌خوراکی است و در صنایع غیر غذایی از آن استفاده می‌شود.

وی توصیه کرد: حتی الامکان سعی کنید نمک ید‌دار را به اندازه مصرف خود خریداری کرده و برای مدت طولانی نگه‌داری نکنید.

 

کد خبر 171926
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز