به گزارش ایسنا، این متخصصان در مقاله جدیدی تاکید کردند که نمک دریایی با نمک معمولی از لحاظ تغذیهای هیچ تفاوتی ندارد و تنها فرقش این است که کریستالهای آن درشتتر است و در برخی غذاها سبب بهبود کیفیت غذا میشود.
به گزارش روزنامه تایمز آو ایندیا، در این مقاله توصیه شده است که با توجه به این واقعیت باید همان نکاتی که در مورد نمک معمولی رعایت میکنیم در مورد نمک دریایی نیز در نظر بگیریم یعنی روزانه بیش از سه تا چهار گرم از این نمک استفاده نشود.
آخرین مطالعات نشان داده است که زیادهروی در مصرف این نمک نیز بیماریهای قلبی و سکته را به همراه خواهد داشت و طول عمر فرد را پایین خواهد آورد.
این متخصصان همچنین هشدار دادند که داشتن رژیمهایغذایی که نمک فراوانی در آنها وجود دارد، احتمال پوکی استخوان را افزایش میدهد.
بنابراین گزارش، در نمک دریایی کریستالهای نمکهای دیگری هم مانند منیزیم و پتاسیم وجود دارد که باعث ایجاد مزه تلخ نمک دریا میشود.