دکتر محمد صفریان در گفتوگو با خبرنگار بهداشت و درمان ایسنا اظهارکرد: بهترین دوره سنی برای تربیت ذائقه فرد یک و دو سالگی است، در این سنین تربیت ذائقه و تغییر آن آسانتر است.
وی افزود: برای تغییر ذائقه باید کودک یک یا دو ساله را با غذاهای مختلف و طعمهای متفاوت آشنا و رژیم غذایی متنوع را برای کودک ایجاد کرد، کودک را باید به طعمهای چربی، نمک و ادویه کمتر عادت داد.
استادیار دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: والدین باید به تصمیمگیری کودک در مصرف غذا احترام بگذارند و به کودک اختیار عمل و قدرت انتخاب دهند تا خودش غذای مورد علاقه خود را انتخاب کند و این امر بیانکننده این است که رژیم غذایی کودک باید از تنوع برخوردار باشد تا بتواند یک نوع را انتخاب کند.
وی ادامه داد: پدر و مادر الگوی کودک هستند و خودشان باید الگوی غذایی مناسبی را رعایت کنند و فرزند خود را هم به الگوی تغذیه سالم عادت دهند، مواد اولیه غذایی کودک باید متنوع باشند و از برنامههای سالم در رژیم غذایی کودک استفاده کرد که میوهها و سبزیها از مواد غذایی موثر در سلامت کودک و فرد هستند.