به گزارش ایسنا، راضیه سعیدمنش در خصوص نکات تغذیهای هنگام تغذیه کودکان اظهار داشت: در هنگام غذا خورن، کودک باید در وضعیت راحتی قرار گیرد و به غذا نزدیک باشد.
وی توصیه کرد: بشقاب و لوازم غذا از نوع نشکن باشد زیرا در صورت شکستن ظروف، والدین عصبانی و کودک احساس ترس میکند.
وی با بیان اینکه رنگ غذا در اشتهای کودک و علاقه او به غذا تاثیر میگذارد، خاطرنشان ساخت: خوردن غذاهای رنگی مانند رنگهای سبز (سبزیجات)، نارنجی (هویج) برای او جالب است.
سعیدمنش تاکید کرد: دادن وقت کافی در زمان صرف غذا بسیار مهم است و باید از عجله اجتناب کرد.
این روانشناس متذکر شد: بهتر است بیعلاقگی کودک نسبت به یک ماده غذایی را پذیرفت و یک ماده خوراکی دیگری را جایگزین کرد.
وی با اشاره به اینکه غذا خوردن در یک ساعت معین میتواند سبب تحریک اشتهای کودک شود، گفت: خستگی کودک یکی از علل کم اشتهایی اوست لذا بهتر است بعد از استراحت به او غذا داد.
این روانشناس توصیه کرد: هنگامی که رفتار کودک غلط است برخورد والدین باید ثابت باشد به عنوان مثال هنگام پرت کردن بشقاب توسط کودک نباید گاهی بخندیم و گاهی آنها را دعوا کنیم.
وی گفت: نباید فراموش کنیم که امتناع از خوردن برخی از غذاها ممکن است تقلیدی از اطرافیان باشد.