همشهری آنلاین – شهره فرجی: بهترین جای اسفاده از این چوب شورهای شکلاتی در جشن‌های تولد کودکان است.

مواد لازم:

خرده‌های شکلات

چوب شور در فرم‌های مختلف

کاغذ روغنی مخصوص شیرینی‌پزی

روش تهیه:

• درون یک بشقاب یک کاغذ روغنی قرار دهید.

• خرده‌های شکلات را درون قابلمه‌ای روی حرارت کم ذوب کنید.

• خرده‌های شکلات را تا زمانی که ذوب شوند مرتب هم بزنید.

• شکلات‌های ذوب شده را درون کاسه‌ای ریخته و سر هر کدام از چوب شورها را درون آن فرو کرده و کمی بچرخانید تا کاملا آغشته به مایه شکلات شوند.

• چوب شورهای آغشته به شکلات را روی کاغذ روغنی قرار دهید.

• با استفاده از چنگال چوب شورهای گرد را نیز درون مایه شکلات فرو کرده و خوب آن‌ها را آغشته کنید و بیرون آورید.

 

• چوب شورهای گرد را در کنار چوب شورهای دیگر روی کاغذ روغنی قرار دهید.

• چوب شورهای آغشته به شکلات را به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی که روکش‌هاش شکلاتی سفت شوند درون فریزر قرار دهید.

www.gotchocolate.com

منبع: همشهری آنلاین