همشهری آنلاین: کارشناس دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت با اشاره به آغاز فصل مدارس، برای تغذیه دانش آموزان به جای خرید چیپس و پفک، تهیه چند میان‌وعده غذایی سالم را به والدین توصیه کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه خلیج فارس، دکتر فروزان صالحی با اشاره به نقش تغذیه در نشاط و یادگیری دانش‌آموزان گفت: خوردن صبحانه بسیار با اهمیت است و در پیشگیری از بروز بسیاری از اختلالات و بیماری‌ها نقش مهمی دارد به طوری که نخوردن صبحانه موجب کاهش قند خون و یادگیری در دانش آموزان می‌شود.

وی توصیه کرد: دانش آموزان شبها زودتر بخوابند تا بتوانند زود از خواب بیدار شوند و با یک نرمش صبحگاهی وعده صبحانه را کامل میل کنند.

وی نقش والدین را در الگوپذیری دانش آموزان بسیار با اهمیت دانست و افزود: والدین دانش آموز باید صبحانه را به همراه فرزند خود میل کنند تا دانش‌آموز در کنار پدر و مادر بتواند صبحانه‌اش را بخورد.

کارشناس دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت با اشاره به نقش میان وعده در تغذیه اظهار کرد: از مصرف غذاهایی که نمک فراوان و چربی زیاد دارند حتی الامکان پرهیز شود و دانش آموز را به خوردن میان وعده‌های غذایی همچون نان و پنیر، ساندویچ تخم‌مرغ، خیار، گوجه، سبزی و گردو که بسیار مغذی هستند تشویق کرد. کتلت، انواع کوکو و میوه‌ها نیز نقش مهمی در تغذیه سالم و مفید برای دانش آموزان دارند.

منبع: همشهری آنلاین