فرناز جزءدایمی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: با توجه به بازگشایی مدارس، خوردن صبحانه یکی از مسایل مهم است که باید توجه ویژهای به آن داشت چرا که نخوردن صبحانه بخصوص در کودکان، قدرت یادگیری و خلاقیت را کاهش میدهد.
وی افزود: مادران حتماً باید به خوردن صبحانه در منزل تأکید داشته باشند و با فراهم کردن یک صبحانه کامل، از جمله نان سبوسدار، خرما، عسل، گردو و لبنیات و برخی غذاها مثل عدسی و حلیم اشتیاق کودکان را نسبت به خوردن صبحانه بیشتر کنند.
جزءدایمی با اشاره به این مطلب، تصریح کرد: در طول روز کودکان باید هر چهار تا شش ساعت برای نرمال نگه داشتن غلظت قندخون و عملکرد صحیح سیستم عصبی از میان وعدهها نظیر ساندویچهای خانگی استفاده و از خوردن تنقلاتی مثل چیپس و پفک اجتناب کنند.
این متخصص تغذیه در خصوص تغذیه دانشآموزان شیفت بعدازظهر مدارس، عنوان کرد: دانشآموزان این شیفت نیز باید ناهار را به طور کامل خورده و از گوشت، غلات، حبوبات و سبزیجات در این وعده غذایی استفاده کنند. همچنین از خوردن غذاهای خیلی چرب باید پرهیز کرده و خوردن میان وعده را نیز فراموش نکنند.