زمان پخت: 15 دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر:
پاستای تخت: 375 گرم
روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
قارچ: 400 گرم، به قطعات کوچک تقسیم شود.
خامه: 300 میلیگرم (یک و یک چهارم پیمانه)
جعفری خرد شده تازه: یک سوم پیمانه
ریحان خرد شده تازه: یک سوم پیمانه
پنیر پارمسان رنده شده: یک چهارم پیمانه
اسفناج درشت خرد شده: 5 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
• مرحله اول: درون قابلمه بزرگی آب و مقداری نمک را جوش آورده و پاستا را درون آن بریزید پس از این که کمی نرم شد آن را آبکش کرده و مقدار یک چهارم پیمانه از آب آن را نگه دارید.
• مرحله دوم: در این میان، روغن را درون تابه گودی روی حرارت زیاد گرم کرده و قارچها را به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند درون آن تفت دهید. خامه را به تابه اضافه کرده و 4- 3 دقیقه آن را حرارت دهید. جعفری، ریحان، پنیر و اسفناج را نیز به مواد درون تابه اضافه کرده و به مدت یک دقیقه یا تا زمانی که آب اسفناجها بخار شوند حرارت دهید.
• مرحله سوم: پاستا و آب نگه داشته شده را همراه با نمک و فلفل به تابه اضافه کرده و خوب مواد درون تابه را با هم مخلوط کنید.
http://www.taste.com.au