غذاهایی که سفت و گرد هستند از این لحاظ بیشترین خطر را برای کودکان دارند، و باید یا به دقت قطعهقطعه شوند یا اصلاً به کودک داده نشوند.
از جمله غذاهایی که بیشترین خطر خفگی در کودکان کمسن را دارند میتوان به اینها اشاره کرد:
- هاتداگ یا قطعات بزرگ سوسیس و سایر گوشتهای آماده.
- مغزهای خوراکی مانند بادام و فندق و تخمهها.
- مکعبها یا تکههای پنیر.
- دانه کامل انگور و سبزیهای خام.
- پاپکورن.
- آبنباتهایی که سفت و چسبنده هستند و آدامس.
- کره بادامزمینی.
HealthDay News, 5 Apr., 2007