همشهری آنلاین – شهره فرجی: کیک شکلاتی را همراه با مقداری خامه یا بستنی و نیز مقداری میوه میل کنید.

مواد لازم برای 8- 6 نفر:

کره: 100 گرم

شکر: 175 گرم

شکر قهوه‌ای: 75 گرم

شکلات خرد شده ترجیحا شیری: 125 گرم

شربت طلایی یا شربت قند: یک قاشق سوپ‌خوری

تخم‌مرغ: 2 عدد

پودر وانیل: یک قاشق چای‌خوری

آرد: 100 گرم

بیکینگ‌ پودر: نصف قاشق چای‌خوری

پودر کاکائو: 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

1- فر را روی حرارت 180 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. درون قالب کیک 20 سانتی‌متری را چرب کرده و ورق مخصوص شیرینی‌پزی را در آن قرار دهید.

2- در قابلمه‌ای کره را همراه با شکر ساده، شکر قهوه‌ای،‌ شکلات و شربت طلایی یا شربت قند روی حرارت کم ذوب کنید.
3- قابلمه را از روی حرارت بردارید.

4- تخم‌مرغ‌ها را درون کاسه‌ای شکسته و با چنگال خوب هم بزنید تا پف کنند.

5- تخم‌مرغ‌های هم زده، وانیل، آرد، بیکینگ پودر و پودر کاکائو را به مخلوط شکلات اضافه کرده و خوب آن‌ها را با هم مخلوط کنید.

6- مخلوط را درون قالب از قبل آماده شده ریخته و آن را در طبقه وسط فر به مدت 30- 25 دقیقه حرارت دهید.

7- کیک را از فر خارج کرده و قبل از این که آن را به قطعات کوچک تقسیم کنید بگذارید کمی خنک شود.

http://www.bbcgoodfood.com

منبع: همشهری آنلاین