مواد لازم برای 9 نفر:
موز درشت و رسیده: 5 عدد
شکر: یک پیمانه
پودر هل: نصف قاشق چایخوری
کره آب شده و صاف: 2.5 قاشق غذاخوری
بادام هندی کمی خرد شده: 2 قاشق غذاخوری پر
دستور تهیه:
* موزها را در غذاساز پوره میکنیم.
* یک ظرف نچسب را روی شعله میگذاریم تا گرم شود پوره موزها را در آن میریزیم و مرتب هم میزنیم تا رنگش طلایی شود.
* شکر را اضافه میکنیم و با حرارت ملایم مرتب هم میزنیم تا هم شکر آب شود هم موزها قهوهای خوشرنگ شود.
* پودر هل را اضافه میکنیم، مراقب باشید مخلوط نسوزد وقتی این مخلوط موزها از ظرف مثل حلوا ور آمد کره را اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.
* حالا بادام هندی را اضافه میکنیم و با مواد مخلوط میکنیم.
* قالبی مثل قالب باقلوا یا هر قالب صاف دیگر را انتخاب میکنیم و با کمی از همان کره آب شده چربش میکنیم.
* مواد را درونش میگذاریم، صاف میکنیم و در یخچال میگذاریم تا کاملا خنک شود.
* بعد از 3- 2 ساعت به دلخواه برش میزنید.
http://www.afarang.com