مواد مورد نیاز:
آرد برنج: 115 گرم
شکر: 120 گرم
آب: 170 میلیلیتر
گلاب: 60 میلیلیتر
زعفران دم کرده: ½ قاشق چایخوری
روغن: ½ پیمانه
هل: کمی
روش تهیه:
روغن را در تابه بریزید و آرد را به آن بیفزایید با شعله ملایم حدود 10 دقیقه هم بزنید تا خامی آرد گرفته شود.
تابه را از روی حرارت بردارید و در صورت دلخواه هل کوبیده را بیفزایید و در آخر شربت را اضافه کنید.
کمی که خنک شد در قیف با سرقیف شکوفه بریزید و در کاغذ بریزید و روی آن را با پودر نارگیل یا پودر پسته تزیین کنید.
روش تهیه شربت:
آب و شکر و زعفران و گلاب را در ظرفی روی حرارت بگذارید از زمانی که شکر حل شد به مدت 3 دقیقه بجوشد
سپس خاموش کنید و به آرد بیفزایید.