مواد لازم:
انبه: یک کیلوگرم
فلفل قرمز: 2 عدد
ریشه زنجبیل تازه: 40 گرم
لیمو: یک عدد
سرکه سیب: 400 میلیلیتر
شکر قهوهای: 500 گرم
زیره: یک قاشق چایخوری
نمک: یک قاشق غذاخوری
سیر: 2 حبه
طرز تهیه:
• انبه را به اندازه دلخواه خرد کنید.
• تخمهای فلفل را خارج کرده و فلفل را خرد کنید.
• زنجبیل را رنده کرده و سیر را ریز خرد کنید.
• تمام مواد را درون قابلمهای ریخته و تا روی آنها آب بریزید و بگذارید با حرارت زیاد بجوشند.( مواد را به طور مرتب هم بزنید).
• چاتنی را به مدت یک ساعت یا تا زمانی که غلیظ شوند حرارت دهید.
• سپس چاتنی را درون ظرف شیشهای ریخته و درب آن را خوب محکم کنید.