تاریخ انتشار: ۶ دی ۱۳۹۱ - ۱۱:۰۴

همشهری آنلاین: این روغن برای افرادی توصیه می‌شود که عطر سیر را می‌پسندند ولی از بوی تند سیر بدشان می‌آید.

مواد لازم:

سیر: یک کیلو‌گرم

روغن مایع: 3 کیلوگرم

طرز تهیه: نوع اول

* یک کیلو سیر درسته را پوست گرفته،‌ و پس از شست و شوی کامل خشک کرده،‌ در شیشه ریخته و به ازای هر یک کیلو سیر سه کیلو روغن مایع یا زیتون و یا مخلوطی از هر دو روی آن بریزید و در آن را ببندید. به مدت 15 روز آماده میشود.

* آن را در داخل یک کیسه یا پارچه و پارچه را در نایلون سیاه در جای تاریک نگهداری کنید.

* برای تمامی غذاهایی که سیر لازم دارد می‌توان از این روغن استفاده کرد.

طرز تهیه: نوع دوم

* از همان مواد و با همان میزان استفاده کنید فقط به جای سیر درسته سیر خردشده در شیشه بریزید، در پوش آن را ببندید. از سیر آن می‌توان در مواقع لزوم استفاده کرد.

http://hashpazi.ir

منبع: همشهری آنلاین