همشهری آنلاین – شهره فرجی: برای تهیه این کیک پنیر از پنیر خامه‌ای کم‌چرب استفاده کنید.

مواد لازم:

پودر سوخاری: یک و نیم پیمانه

شکر: یک سوم پیمانه

پودر کاکائو: یک سوم پیمانه

کره آب شده: یک سوم پیمانه

پنیر خامه‌ای کم‌چرب: 250 گرم

شیر: یک و سه چهارم پیمانه

تخم مرغ: سه عدد

وانیل: 2 قاشق چای‌خوری

خرده‌های شکلات:‌ یک پیمانه

آرد: یک قاشق چای‌خوری

طرز تهیه:

• ابتدا فر را روی دمای 150 درجه سانتی‌گراد (300 درجه فارنهایت) از پیش گرم کنید.

• پودر سوخاری، کره، شکر و کاکائو را با هم مخلوط کنید و مخلوط تهیه شده را درون قالب کیک مربع شکلی به ابعاد 23 سانتی‌متر ریخته و آن را به سمت ته قالب فشار دهید و آن را کنار بگذارید.

• پنیر خامه‌ای را خوب هم بزنید تا نرم و یکدست شود. شیر را به آرامی درون پنیر خامه‌ای ریخته و خوب هم بزنید.

• وانیل و تخم‌مرغ‌ها را به مخلوط اضافه کرده و با دستگاه همزن خوب آن‌ها را با هم مخلوط کنید.

• یک سوم خرده‌های شکلات را همراه با یک قاشق چای‌خوری شکر مخلوط کنید.( این کار باعث می‌شود خرده‌های شکلات درون کیک فرو نروند). سپس آن‌ها را به مخلوط پنیر اضافه کرده و هم بزنید.

• مخلوط پنیر را روی مخلوط پودر سوخاری درون قالب ریخته و مابقی خرده‌های شکلات را روی آن بپاشید.

• قالب حاوی مایه کیک پنیر را به مدت یک ساعت درون فر که از قبل گرم شده حرارت دهید.

• مراقب باشید پس از پخته شدن کیک درب فر را تا یک ساعت دیگر نیز باز نکنید تا کیک کمی خنک شود.

• سپس کیک را در همان قالب خود درون یخچال قرار داده و تا زمان مصرف آن را خارج نکنید.

http://allrecipes.com

منبع: همشهری آنلاین