مواد لازم برای 12 نفر:
آرد: دو پیمانه
بیکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری
جوش شیرین: نصف قاشق چایخوری
نمک: نصف قاشق چایخوری
شکر: یک پیمانه
پوست رنده شده دو عدد لیمو
کره بدون نمک یا مارگارین: نصف پیمانه
پنیر ریکوتا: یک پیمانه
تخممرغ بزرگ: یک عدد
آب لیموی تازه: یک قاشق غذاخوری
وانیل: یک قاشق چایخوری
شاتوت تازه: یک پیمانه
مقداری شکر برای پاشیدن روی کیک
طرز تهیه:
• فر را از قبل روی حرارت 350 درجه سانتیگراد گرم کنید. درون 12 قالب کیک فنجانی،کاغذ شیرینی قرار دهید.
• درون کاسهای متوسط، آرد، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را خوب با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. در کاسهای کوچک شکر و پوست لیمو را با هم مخلوط کنید.
• با استفاده از یک همزن برقی، کره و شکر و مخلوط پوست لیمو را آنقدر هم بزنید تا کاملا پف کنند.(حدود 2 دقیقه)
• پنیر را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید. تخممرغ، آب لیمو و وانیل را نیز به مخلوط اضافه کرده و همه را با هم مخلوط کنید.
• ترکیبات خشک را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید. با یک قاشق بزرگ درون هر قالب را تا نیمه از مایه آماده شده پر کنید.
• روی هر کدام از مایه درون قالبها سه عدد شاتوت قرار داده سپس روی آنها را با مابقی مایه کیک، بپوشانید و روی آنها شکر بپاشید.
• کیکهای فنجانی را درون فر قرار داده و به مدت 20 دقیقه یا تا زمانی که رویه آنها کمی قهوهای طلایی رنگ شدند حرارت دهید.
• 5 دقیقه صبر کنید کیکها کمی خنک شوند سپس آنها را میل کنید.
www.twopeasandtheirpod.com