تاریخ انتشار: ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۰۶:۵۴

همشهری آنلاین – شهره فرجی: این دسر شکلاتی را می‌توانید به صورت گرم یا سرد میل کنید.

مواد لازم:

زرده تخم‌مرغ:‌ 5 عدد، بزرگ

شکر: نصف پیمانه

خامه: 2 پیمانه

شکلات سفید: 85 گرم، خرد شود.

پودر وانیل: یک چهارم قاشق چای‌خوری

شکر: 2 قاشق سوپ‌خوری

طرز تهیه:

• قفسه فلزی فر را در قسمت میانی قرار داده و فر را روی حرارت 300 درجه فارنهایت از پیش گرم کنید.

• در کاسه متوسطی، زرده‌ها را با یک چهارم پیمانه شکر مخلوط کنید.

• خامه و مابقی یک چهارم پیمانه شکر را درون قابلمه متوسطی ریخته و روی حرارت متوسط قرار داده تا جوش بیایند پس از این که کمی جوش آمد حرارت را کم کنید.

• شکلات سفید خرد شده را کم کم به مخلوط خامه اضافه کرده و خوب هم بزنید تا یکدست شوند.

• بتدریج مخلوط شکلات سفید داغ را به مخلوط زرده تخم‌مرغ اضافه کنید.

• وانیل را به مخلوط اضافه کنید.

• ابتدا مخلوط (کاسترد) را از درون الک ریزی رد کرده سپس آن را درون 4 ظرف مخصوص کاسترد بریزید.

• ظرف‌های حاوی کاسترد را درون قابلمه نسوزی قرار داده و مقداری آب داغ درون آن بریزید و ظرف‌ها را درون آن قرار دهید.( آب درون قابلمه تا حدی باشد که تا نیمه ظرف‌ها درون آن قرار گیرد) .

• قابلمه حاوی ظرف‌های کاسترد را درون فر 300 درجه فارنهایت حدود یک ساعت یا تا زمانی که مرکز کاستردها پخته شوند حرارت دهید.

• سپس ظرف‌ها را به آرامی از درون قابلمه بیرون آورده، بگذارید سرد شوند.

• روی آن‌ها یک روکش پلاستیکی قرار داده و درون یخچال بگذارید.

• هنگام مصرف، آن‌ها را کمی گرم کرده و روی هرکدام از ظرف‌ها نصف قاشق چای‌خوری شکر بپاشید و تا حدی که شکرها کاراملی شوند آن‌ها را حرارت دهید.

• در صورتی که کاسترد را سرد میل می‌کنید آن را به مدت یک ساعت درون یخچال قرار دهید.

http://www.mybakingaddiction.com

منبع: همشهری آنلاین