تاریخ انتشار: ۱۲ تیر ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۹

همشهری آنلاین – شهره فرجی: کرفس شکم پر، سرشار از ویتامین‌ است و مصرف آن به خصوص برای کودکان توصیه می‌شود.

مواد لازم برای 4 نفر:

پنیر موزارلا: 200 گرم

خامه ترش: 2 قاشق سوپ‌خوری

ساقه کرفس: یک دسته

نمک و فلفل: به مقدار لازم

زیتون بدون هسته: 20 عدد

طرز تهیه:

• ساقه‌های کرفس را به قطعات دو و نیم سانتی‌متری برش دهید.

• پنیر، خامه و زیتون را با هم مخلوط کنید.

• نمک و فلفل را به مخلوط اضافه کنید.

• درون ساقه‌های کرفس را با مخلوط پر کنید.

http://www.yours.ie

منبع: همشهری آنلاین