همشهری آنلاین – شهره فرجی: سیب زمینی و تره فرنگی و پیازچه، از سبزی‌های پرخاصیت بوده و مصرف این سوپ برای تمام گروه‌های سنی توصیه می‌شود.

مواد لازم برای 4 نفر:

کره: 4 قاشق سوپ‌خوری

سیب زمینی: یک کیلوگرم

تره فرنگی: نیم کیلو

پیاز: یک عدد

آب مرغ: 5 پیمانه

ساقه کرفس: یک عدد

شیر: 500 میلی‌لیتر

برگ بو: یک عدد

جعفری تازه: 4 شاخه

نمک و فلفل به اندازه لازم

پیازچه خرد شده: یک چهارم پیمانه

طرز تهیه:

• تره فرنگی را همراه با پیاز، سیب زمینی و کرفس خرد کنید.

• درون قابلمه بزرگی، کره را روی حرارت متوسط ذوب کنید.

• سبزی‌جات خرد شده را به تابه اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند آن‌ها را حرارت دهید.

• آب مرغ، شیر، برگ بو و به اندازه لازم نمک و فلفل را به درون قابلمه اضافه کنید.

• حرارت را کم کرده و بگذارید سوپ به مدت 30 دقیقه بپزد.

• برگ بو را از درون قابلمه بیرون آورده و سوپ را درون دستگاه غذاساز ریخته و پس از این که آن را به صورت پوره درآوردید به درون قابلمه برگردانده و روی حرارت کم، سه دقیقه دیگر آن را حرارت دهید.

• سوپ را درون ظرف مورد نظر ریخته و میل کنید.

http://www.yours.ie

منبع: همشهری آنلاین