مواد لازم برای 4 نفر:
خامه ترش: یک لیوان
ریحان تازه: نصف لیوان
نعنای تازه: نصف لیوان
پیازچه خرد شده: یک چهارم لیوان
آب: یک لیوان
خیار سالادی: یک عدد، پوست گرفته و تخمهای آن خارج شده و خرد شود.
آب لیموی تازه: یک قاشق سوپخوری
سس تند مانند تبسکو:نصف قاشق چایخوری
نمک
حلقههای نازک خیار: اختیاری
طرز تهیه:
مرحله اول:
• خامه ترش، ریحان، نعنا، پیازچه را با یک لیوان آب درون مخلوط کن ریخته و به صورت پوره درآورید.
• خیار را به دستگاه اضافه کرده و تا حدی که خیلی ریز نشود آن را خرد کنید.
مرحله دوم:
• مخلوط را درون ظرفی ریخته و آب لیمو و سس تند و نمک را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید.
• حداقل به مدت 3 ساعت سوپ را درون یخچال قرار دهید.
• بهترین زمان مصرف سوپ تا پایان همان روز است.
• در صورت تمایل، روی هر کدام از ظرفهای سوپ، برشهای نازک خیار قرار داده و با آن ظرفها را تزیین کنید.
http://www.marthastewart.com