بلال خام درسته و تازه: 3 عدد
پیاز بزرگ: یک عدد
سیر: 3- 2 حبه
نمک: مقدار لازم
فلفل قرمز کوچک: 2- 1 عدد
زیره: یک قاشق چایخوری
آب مرغ یا سبزیجات: 4 پیمانه
گشنیز: مقداری برای تزیین
طرز تهیه:
• قابلمه سوپ را روی حرارت متوسط قرار دهید.
• کمی روغن درون قابلمه ریخته و سیر و پیاز و فلفل را درون آن تفت دهید. نگران درشت خرد کردن آنها نباشید چرا که در نهایت سوپ به صورت پوره درمیآید.
• زیره و نمک و فلفل و بلالهای خام را به ظرف اضافه کنید در صورتی که بلالها درون ظرف جا نمیگیرند آنها را به دو قسمت تقسیم کنید و بگذارید 5 دقیقه حرارت ببینند.
• آب مرغ یا سبزیجات را درون ظرف اضافه کرده و تا حدی که ذرتها نرم شوند آنها را روی حرارت کم بپزید.
• ظرف را از روی حرارت برداشته و بلالها را از درون قابلمه بیرون آورده و بگذارید کمی خنک شوند.
• بلالها را روی تخته برش قرار داده و با یک چاقو دانههای آنها را جدا کنید و دوباره به ظرف برگردانید.
• سوپ را با یک همزن به صورت پوره درآورده و یا آن را درون دستگاه غذاساز بریزید.
* سوپ آماده شده را درون ظرف مورد نظر ریخته و در صورت تمایل روی آن را با گشنیز خرد شده تازه تزیین کنید.
http://kawarthacsa.com