همشهری آنلاین: رییس مرکز تحقیقات قلب و عروق هرمزگان اظهار کرد: کاهش وزن موجب پائین آمدن فشار ماکزیمم و مینیمم می‌شود و بیماران مبتلا به افزایش فشارخون ملزم به رعایت رژیم هستند تا وزن آنها با قد و استخوان‌‌بندیشان متناسب شود.

به گزارش ایسنا، دکتر حسین فرشیدی با اشاره به لزوم پرهیز برخی از غذاها برای پیشگیری از بیماری فشار خون، گفت: از خوردن سوسیس، کالباس، کنسرو گوشت، برگرها و سایر فرآورده‌های گوشتی به علت دارا بودن مقادیر بالای سدیم باید پرهیز کرد و همچنین سبزی‌های کنسرو شده در آب نمک، زیتون شور، چیپس و سایر تنقلات شور نباید مصرف شوند.

وی با اشاره به این نکته که غذاهای رستورانی نیز اکثرا بیش از حد لازم حاوی نمک هستند و مصرفشان مضر است، یادآور شد: ماهی دودی یا کنسرو شده و تن ماهی سرشار از سدیم و مضر است.

فرشیدی افزود: مواد حاوی کافئین از قبیل قهوه، چای و نوشابه‌های کولا سبب افزایش فشارخون می‌شوند و باید در حد اعتدال مصرف شوند.

این متخصص قلب و عروق خاطرنشان کرد: باید عادت کنیم از روی برچسب مواد غذایی پی به میزان سدیم آنها ببریم و در صورتی که مقدار سدیم آن زیاد است آن را مصرفش نکنیم.

وی همچنین به مردم توصیه کرد: از مصرف خودسرانه شربت‌های دارویی مانند شربت‌های ضد اسید معده یا آنتی بیوتیک که ممکن است نمک زیاد داشته باشد خودداری کنید.

منبع: همشهری آنلاین