کباب لوله‌ای از غذای ملل و برای کشور ترکیه است و گوشت، بلغور ریز کوفته‌ای و گشنیز از مواد اصلی این غذای ترکی را تشکیل می‌دهد. در این مطلب با طرز تهیه این کباب ترکیه‌ای آشنا می‌شوید.

به گزارش همشهری آنلاین، کباب لوله‌ای یک غذای خوشمزه و مقوی است که کمتر کسی هست که آن را دوست نداشته باشد. شما در کمترین زمان ممکن می‌توانید این غذای خوشمزه و لذیذ را در خانه تهیه کنید. فقط کافی است که مواد مورد نیاز را در دسترس داشته باشید و کار را شروع کنید.

کباب لوله‌ای از غذای ملل و برای کشور ترکیه است و گوشت، بلغور ریز کوفته‌ای و گشنیز از مواد اصلی این غذای ترکی را تشکیل می‌دهد. زمان آماده‌سازی مواد اولیه آن ۱۵ دقیقه و زمان پخت آن ۳۰ دقیقه است.

مواد لازم (برای ۵ نفر)

گوشت چرخ‌کرده: ۵۰۰ گرم
بلغور ریز کوفته‌ای: ۱/۴ پیمانه
پیاز متوسط: دو عدد
سیر: دو حبه
گوجه‌فرنگی پوره شده: یک پیمانه
زیره سبز: یک قاشق چای‌خوری
نعناع خشک: یک قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه: یک قاشق چای‌خوری
نمک: یک قاشق چای‌خوری
فلفل قرمز: نصف قاشق چای‌خوری
گشنیز: پنج شاخه
رب گوجه‌فرنگی یک قاشق مرباخوری
روغن: به میزان لازم

آشنایی با روش تهیه‌ کباب لوله‌ای؛ غذای کشور ترکیه

۱- بلغور را در کاسه‌ای ریخته، روی آن ۱/۴ پیمانه آب جوش می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم تا بلغور آب را به خود بکشد.

۲- سیرهای ساطوری شده، یک عدد پیاز رنده شده، نمک، فلفل، نعنا خشک و گوشت چرخ‌کرده را به بلغور افزوده و کاملا ورز داده تا مواد گوشتی چسبندگی پیدا کند.

۳- مخلوط گوشتی را به پنج قسمت تقسیم کرده و هر قسمت از گوشت را به دور سیخ می‌کشیم، سپس به همان حالت گوشت‌ها را از سیخ‌ها خارج کرده، در سینی فر چرب شده چیده و سینی را به مدت ۲۵-۲۰ دقیقه در فر با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم تا کباب‌ها بپزد.

وقتی که کباب‌ها آماده شد، می‌توانید آنها را با نان و مقداری پیاز و جعفری میل کنید وگرنه طرز تهیه سس را یاد بگیرید که به جای پیاز و جعفری، کباب لوله ای را با سس مخصوص ترکیه میل بفرمایید.

طرز تهیه سس مخصوص

* یک عدد پیاز دیگر را نگینی خرد نموده و تفت داده تا پیاز نرم شود.

* رب گوجه‌فرنگی را اضافه کرده و تفت می‌دهیم، سپس پوره گوجه‌فرنگی را نیز افزوده و می‌گذاریم تا روی حرارت آب اضافه آن کشیده شود.

* گشنیز ساطوری شده، فلفل قرمز و نمک را افزوده و سس را از روی حرارت برمی‌داریم.

* برای سرو این خوراک، ابتدا سس را کف ظرف ریخته و کباب‌ها را روی سس می‌چینیم.

منبع: مجله آشپزی خانواده سبز - شماره ۱۵۲

برچسب‌ها