• تعداد: 36 عدد
• زمان تهیه: 40 دقیقه
• زمان خنک شدن: 30 دقیقه
• زمان پخت: 7 دقیقه
مواد لازم
• مخلوط شکلات سفید و ماسکارپونه*
• کره آب شده: نصف پیمانه
• شکر: یک پیمانه
• جوششیرین: نصف قاشق چایخوری
• نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
•تخممرغ درشت: یک عدد
• چایخوری وانیل: یک قاشق
• عصاره نعنا: نصف قاشق چایخوری
• آرد کامل: دو پیمانه
• شیر: نصف پیمانه
• رنگ غذای سبز
• آبنبات نعنایی خرد شده
طرز تهیه:
1. ابتدا، مخلوط پنیر ماسکارپونه و شکلات سفید که در ادامه توضیح دادهایم را درست کنید و کنار بگذارید.
2. سپس، در یک کاسه بزرگ، کره را با همزن برقی با سرعت متوسط به مدت 30 ثانیه هم بزنید. شکر، جوششیرین و نمک را اضافه کنید و خوب هم بزنید. تخممرغ، وانیل و عصاره نعنا را اضافه کنید و خوب هم بزنید. به تدریج آرد و شیر را اضافه کنید و دایم مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند. رنگ غذا را به اندازه دلخواه بیفزایید و خمیر را ورز دهید. برای داشتن نتیجه بهتر، خمیر را در یک کیسه به مدت یک تا دو ساعت در یخچال قرار دهید.
3. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت روشن کنید. یک لایه کاغذ روغنی کف سینی فر قرار دهید. خمیر را با قاشق در فاصلههای 5 سانتیمتری درون سینی بریزید. یک قاشق چایخوری از خمیر برای هر تکه کافی است. آنها را 7 تا 8 دقیقه در فر بپزید. چند دقیقه آنها را کنار بگذارید تا خنک شوند.
4. سپس یک طرف قطرهها را با مخلوط ماسکارپونه پر کنید، یک لایه دیگر از شیرینی روی آن بگذارید. در صورت تمایل می توانید داخل ماکارون ها آبنبات نعنایی خرد شده نیز بریزید.
مخلوط شکلات سفید و ماسکارپونه*
مواد لازم
• شکلات سفید: 85 گرم
•خامه فرم گرفته: یک چهارم پیمانه
• پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامهای: نصف پیمانه
• کره آب شده: یک چهارم پیمانه
• وانیل: نصف قاشق چایخوری
• پودر قند: 4 پیمانه
طرز تهیه
1. در یک قابلمه کوچک، شکلات سفید و خامه فرم گرفته را با یکدیگر مخلوط کنید.آنها را روی حرارت ملایم هم بزنید تا آب شوند. سپس از روی حرارت بردارید و به مدت 15 دقیقه کنار بگذارید تا خنک شوند.
2. در یک کاسه بزرگ، پنیر ماسکارپونه و کره را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را با همزن برقی با سرعت ملایم هم بزنید تا نرم شوند. وانیل را اضافه کنید. به تدریج پودر قند را بیفزایید و خوب هم بزنید. سپس مخلوط شکلات سفید خنک شده را اضافه کنید. آنها را 30 دقیقه کنار بگذارید تا خنک شوند و سپس درون ماکارونها قرار دهید.
http://www.loghme.com