همشهری آنلاین: این شهر زیبا با همه جاذبه‌های طبیعی و باستانی خود، شیرینی‌های بسیار خوش‌طعم نیز دارد که برخی از آنها در عید نوروز برای پذیرایی کاربرد دارد.

آشنایی با روش تهیه نان خرمایی کرمانشاهی

مواد لازم

• آرد: سه پیمانه

ماست: 2 قاشق غذاخوری

•کره:200 گرم

• بکینگ‌پودر: یک و نیم قاشق چای‌خوری

خرمای سفت: 500 گرم

• گلاب: 5 قاشق غذاخوری

دارچین و رازیانه: 2 قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده

• زرده تخم مرغ: یک تا دو عدد

نان خرمایی کرمانشاهی

طرز تهیه

1. کره را 30 ثانیه در مایکروفر قرار دهید تا آب شود و آن را کنار بگذارید.

2. بکینگ پودر و ماست را با هم مخلوط کنید. سپس کره را به مخلوط ماست اضافه کنید. در مرحله بعد، آرد الک شده را اضافه کنید و هم بزنید. مایه را حدود سه تا چهار دقیقه ورز دهید. در صورت سفت بودن خمیر، کمی روغن مایع اضافه کنید.

3. خمیر را درون کاسه چرب بگذارید روی آن پلاستیک بکشید و حدود دو ساعت در جای گرم قرار دهید تا خمیر اصطلاحا برسد.

4. خرما را بشویید و چرخ کنید. به خرما گلاب یا روغن مایع اضافه کنید تا کمی شل و نرم شود و در صورت تمایل دارچین و رازیانه هم اضافه کنید.

5. گلوله‌هایی به اندازه یک فندق درشت از خمیر بردارید. خرما را نیز گلوله کنید. خمیر را پهن کنید و خرما را وسط آن قرار دهید و به فرم تخم مرغی در‌آورید.

6. زرده تخم مرغ را هم بزنید، به آن زعفران دم‌کرده اضافه کنید. سپس آن را با قلم‌مو روی نان‌ها بمالید. برای تزئین می‌توانید تکه گردو یا پسته نیز روی آن بگذارید. سپس آنها را در سینی فر بچینید و به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه در دمای 180 درجه سانتی‌گراد بپزید تا طلایی شوند.

7. سینی را از فر بیرون آورید و چند دقیقه صبر کنید تا نان خرمایی کمی سرد شود و بعد با احتیاط نان‌ها را از سینی بردارید. توجه داشته باشید، نان خرمایی بسیار ترد و شکننده است و با کمی فشار انگشت از هم باز می‌شود.

http://www.loghme.com

کد خبر 252328
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز