شنبه ۲ فروردین ۱۳۹۳ - ۱۴:۴۱
۰ نفر

همشهری آنلاین: با مخلوط ۴ خوراکی بسیار ساده و در دسترس، شکلاتی خواهید داشت که از خوردنش سیر نمی‌شوید. در ادامه، طرز تهیه شکلات فندقی با اسانس زنجبیل و آلبالو را فرا خواهید گرفت.

آشنایی با روش تهیه شکلات فندقی

مواد لازم:

فندق: سه چهارم فنجان ( ۱۱3 گرم)

آلبالو خشک، بدون هسته: یک سوم فنجان

زنجبیل پودر شده: ۲ قاشق سوپ خوری

شکلات تلخ ( درصد شیرینی و تلخی شکلات سلیقه‌ای است ): ۱۷۰ گرم

طرز تهیه:

فر را بر روی ۳۵۰ درجه فار‌‌نهایت (۱۷۶ درجه سانتیگراد) روشن کنید.

فندق‌ها را داخل ظرفی مسطح قرار دهید و به مدت ۲۰ دقیقه دردمای ۱۷۶ درجه سانتیگراد فر آن را حرارت دهید. در این مدت چند مرتبه فندق‌ها را هم بزنید تا هر دو طرف برشته شود (می‌توانید فندقها را داخل یک ماهی تابه روی شعله گاز بگذارید و تفت دهید).

حالا فندق‌ها را بر روی یک حوله بریزید.

پوست فندق‌ها را بگیرید و مغز فندق‌ها را در سایز درشت خرد کنید.

حالافندق‌ها، آلبالو خشک‌ها و زنجبیل را داخل یک کاسه با هم مخلوط کنید.

شکلات‌ها را داخل مایکروفر یا برروی شعله ملایم گاز قرار دهید تا کامل ذوب شود.

حالا شکلات‌های ذوب شده را بر روی مواد داخل کاسه بریزید و با هم مخلوط کنید.

حالا سریع مخلوط به دست آمده را به صورت مسطح بر روی یک فویل یا ورق ژله‌ای بریزید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود.

پس از یک ساعت شکلات را در قطعات دلخواه بشکنید و از خوردن آن لذت ببرید.

شکلات فندقی

کد خبر 252521
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز