همشهری آنلاین: اندازه این شیرینی‌های نوروزی، مینیاتوری و ریز است.

مواد لازم:

آرد: ۲۲۵ گرم

کره: ۱۸۵ گرم

شکر: ۱۱۰ گرم

زرده تخم مرغ: یک عدد

وانیل شکری: نصف قاشق چای‌خوری

گردوی چرخ شده: ۵۰ گرم

بیکینگ پودر: یک قاشق غذا خوری

طرز تهیه:

کره نرم شده را با وانیل شکری و شکر و زرده تخم‌مرغ با همزن برقی هم می‌زنیم.

آرد و بیکینگ پودر را از الک رد می‌کنیم و گردوی چرخ شده را اضافه می‌کنیم. خمیر را در ظرفی گذاشته و در یخچال به مدت ۳۰ دقیقه قرار می‌دهیم.

سپس فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده و خمیر را به صورت توپ‌های کوچک در می‌آوریم و سینی فر را چرب می‌کنیم یا کاغذ روغنی می‌اندازیم و شیرینی‌ها را به فاصله ۴ سانتی‌متر کنار هم می‌چینیم.

مدت پخت این شیرینی ۱۲ الی ۱۵ دقیقه است.

نکته‌:


می‌توان از قیف خامه پاش و ماسوره استفاده کرد. این خمیر هرچه بماند و زمان استراحتش بیشتر باشد , رنگ خمیر و شیرینی‌ها تیره‌تر می‌شود .

منبع : sofrehkhune.com

منبع: همشهری آنلاین