مواد لازم:
تخم مرغ: 4 عدد
شكر: 225 گرم
كره نرم شده: 100 گرم
بادام پوست گرفته: 100 گرم
پودر نارگيل: يك پيمانه
پوست رنده شده ليمو: 2 قاشق غذاخوري
پوست رنده شده پرتقال:2 قاشق غذاخوري
آب ليمو: نصف پيمانه
آب پرتقال: نصف پيمانه
شير نارگيل: يك پيمانه
آرد ساده:نصف پيمانه
خامه: مقداري هنگام سرو
روش تهيه:
• فر را در دماي 180 درجه سانتيگراد از قبل گرم كنيد.
• * تخم مرغ، شكر، كره، بادام، نارگيل، پوست و آب ليمو و پرتقال، شير نارگيل و آرد را درون دستگاه غذاساز ريخته و خوب آنها را با هم مخلوط كنيد.
• مخلوط را درون ظرف پاي 25 سانتيمتري بريزيد.
• ظرف را درون فر به مدت يك ساعت يا تا زماني كه مخلوط به رنگ قهوهاي روشن درآيد حرارت دهيد.
• ظرف را از درون فر بيرون آورده و در جايي قرار داده تا كمي خنك شود.
• ظرف را درون يخچال قرار داده تا كاملا خنك شود.
• پاي را برش بزنيد و همراه با خامه ميل كنيد.
http://www.taste.com.au