سعیده نهاوندی در گفتوگو با ايسنا اظهار کرد: با توجه به اینکه حساسیت بالایی در خصوص یادگیری دانشآموزان وجود دارد، توجه به تغذیه دانشآموزان اهمیت بسزایی دارد و از این رو تغذیه سالم باید مدنظر خانوادهها باشد تا دانشآموزان با انرژی بالا در کلاس حضور داشته باشند.
وی افزود: دانشآموزان باید دقت کنند که از خوردن تنقلاتی نظیر چیپس، پفک و نوشیدنیهای گازدار پرهیز کنند و سعی کنند از نان و پنیر و سبزی و اگر مقدور بود از مغزهای خوراکی همچون گردو، بادام، فندق و ... استفاده کنند، چرا که یک غذای کامل محسوب میشود.
نهاوندی تصریح کرد: نان و غلات با وجود پروتئینها و ویتامینها باعث بالا رفتن هوش دانشآموزان و میزان یادگیری آنها میشود.
همچنین در کنار همه اینها خوردن میوه را فراموش نکنند، چرا که مواد غذایی که در بوفههای مدارس تهیه میشوند چندان به لحاظ بهداشتی مناسب نیستند و این مواد تاثیر مثبتی در یادگیری ندارد.
این متخصص تغذیه با یادآوری اینکه اگر کودکان هنگام شب به موقع بخوابند، صبح راحتتر بیدار میشوند، تاکید کرد: والدین سعی کنند در کنار فرزندان خود به صرف صبحانه بپردازند، چرا که این فضای گرم موجب میشود بچهها با اشتهای بیشتری صبحانه خود را بخورند و با معده خالی در کلاس درس حضور پیدا نکنند. در این راستا نقش مادران غیرقابل انکار است.