همشهری آنلاین: بسیاری از افراد به ماکارونی و سایر موادغذایی حاوی نشاسته علاقه زیادی دارند، اما از ترس اینکه افزایش وزن پیدا نکنند این غذا را کم مصرف و یا اصلا مصرف نمی‌کنند.

به گزارش ايسنا، محققان توصیه می‌کنند که اجازه دهید ماکارونی پخته خنک شود و دوباره آن را گرم کنید. این روش از افزایش وزن با مصرف این ماده غذایی جلوگیری می‌کند.

محققان هندی اظهار کردند: غذاهای نشاسته‌ای مانند ماکارونی و سیب‌زمینی پخته شده هنگامی که سرد شده و دوباره گرم شوند ساختار نشاسته‌ای آنها تغییر می‌کند.

متخصصان تغذیه این بررسی را بر روی افراد انجام داده و ماکارونی دوباره گرم شده را به داوطلبان این مطالعه خوراندند و نمونه خون آن‌ها را هر 15 دقیقه به مدت دو ساعت بررسی، اثرات آن را مقایسه کرده و دریافتند ماکارونی که دو مرتبه گرم شده باشد، دارای خاصیت اولیه نیست و از افزایش وزن جلوگیری می‌کند.