به گزارش خبرنگار مهر، نشاسته مقاوم نوعی نشاسته است که در روده کوچک هضم نمیشود. برخی انواع نشاسته مقاوم به شکل طبیعی در انواع مواد خوراکی نظیر موز، سیب زمینی، غلات و حبوبات یافت میشوند و برخی به شکل تجاری تولید شده و به سایر مواد خوراکی افزده میشوند.
در گذشته مطالعات زیادی بر روی خواص این نشاسته انجام شده است و بررسی جامع این مطالعات نشان میدهد مصرف این نشاسته میتواند به کنترل قندخون کمک کند. همچنین عنوان شده است که این نشاسته از سلامت روده حفاظت کرده و با افزایش تولید اسیدهای چرب دارای زنجیره کوتاه، مدت زمان سیری را افزایش میدهد.
به گفته محققان، مصرف فیبر کافی در روز (حداقل ۳۰ گرم در روز) برای دستیابی به یک رژیم غذایی سالم و متعادل مهم است و موجب کاهش ریسک ابتلا به برخی بیماریهای مزمن میشود. نشاسته مقاوم نوعی فیبر رژیمی است که موجب افزایش تولید اسیدهای چرب با زنجیره کوتاه در روده میشود.
درحالی که یافتههای جدید از تاثیرات مثبت این ماده غذایی دفاع میکنند اما هنوز تحقیقات زیادی در این زمینه نیاز است.
نظر شما