آمادهسازی: 45 دقیقه
پخت: 20 دقیقه
مواد لازم جهت تهیه آش گشنیز برای 2 نفر:
برنج: 1/2 پیمانه
عدس: 1/4 پیمانه
زردچوبه و نمک و فلفل: به میزان لازم
هویج رنده شده: يك عدد
پیاز: يك عدد
گشنیز: 350 گرم
طرز تهیه:
- برنج و عدس را یک ساعت خيس كنيد و بعد بگذاريد روی گاز و پیاز را هم خرد كنيد و به آن اضافه كنيد.
- با آب قلم و نمک و زردچوبه و فلفل بگذاريد تا چند جوش بزند و برنج كه پخت هویج رنده شده و گشنیز خردشده را هم اضافه كنيد بعد از 20 دقیقه که جا افتاد با آب لیمو میل كنيد.
- آش گشنیز برای سرماخوردگی مفید است، ميتوان بعضی وقتها به آش گشنیز کوفته قلقلی هم اضافه كرد.
* یک نکته در تهيه آش گشنیز اینکه حتما بعد از پختن برنج گشنیز اضافه شود.