آمادهسازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: يك ساعت
مجموعاً: يك ساعت و 15 دقیقه
مواد اولیه:
دوغ: 3 فنجان
پیاز: 2 عدد (پیاز شیرین حلقه شده)
آرد: 330 گرم
پودر پیاز: 3 قاشق غذاخوری
پودر سیر: 3 قاشق غذاخوری
نمک: يك و نيم قاشق چایخوری
فلفل سیاه: يك و نيم قاشق چایخوری
روغن کانولا: 4 فنجان
طرز تهیه:
* دوغ را داخل یک کاسه بزگ بریزید. حلقههای پیاز را به آن اضافه کنید و به مدت یک ساعت کنار بگذارید.
* آرد، پودر سیر، پودر پیاز، نمک و فلفل سیاه را داخل یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.
* فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید. به مقدار کافی روغن داخل یک ماهیتابه نچسب بریزید و روی حرارت متوسط گرم کنید. سپس پیازها را تکان دهید تا دوغ اضافی بریزد و بعد آنها را در کاسه آرد بچرخانید تا خوب به آرد آغشته شوند.
* پیاز را داخل روغن داغ بیندازید تا سرخ و برشته شود (هر پیاز به مدت 2 دقیقه) و بعد به یک دستمال تمیز انتقال دهید تا روغن آن گرفته شود. بعد داخل یک دیس پیرکس قرار دهید و داخل فر بگذارید تا گرم بماند. باقیمانده پیازها را به همین روش سوخاری کنید و به فر انتقال دهید. سپس گرم سرو کنید.
http://www.sooran.com