تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۳۹۳ - ۱۳:۲۲

همشهری آنلاین: پیاز سوخاری را به راحتی تهیه کرده و برای تزیین انواع غذاها استفاده کنید.

آماده‌سازی: 15 دقیقه

مدت انتظار: يك ساعت

مجموعاً: يك ساعت و 15 دقیقه

مواد اولیه:

دوغ: 3 فنجان

پیاز: 2 عدد (پیاز شیرین حلقه شده)

آرد: 330 گرم

پودر پیاز: 3 قاشق غذاخوری

پودر سیر: 3 قاشق غذاخوری

نمک: يك و نيم قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه: يك و نيم قاشق چای‌خوری

روغن کانولا: 4 فنجان

طرز تهیه:

* دوغ را داخل یک کاسه بزگ بریزید. حلقه‌های پیاز را به آن اضافه کنید و به مدت یک ساعت کنار بگذارید.

* آرد، پودر سیر، پودر پیاز، نمک و فلفل سیاه را داخل یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.

* فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید. به مقدار کافی روغن داخل یک ماهی‌تابه نچسب بریزید و روی حرارت متوسط گرم کنید. سپس پیازها را تکان دهید تا دوغ اضافی بریزد و بعد آنها را در کاسه آرد بچرخانید تا خوب به آرد آغشته شوند.

* پیاز را داخل روغن داغ بیندازید تا سرخ و برشته شود (هر پیاز به مدت 2 دقیقه) و بعد به یک دستمال تمیز انتقال دهید تا روغن آن گرفته شود. بعد داخل یک دیس پیرکس قرار دهید و داخل فر بگذارید تا گرم بماند. باقیمانده پیازها را به همین روش سوخاری کنید و به فر انتقال دهید. سپس گرم سرو کنید.

http://www.sooran.com