آمادهسازی: 15 دقیقه
مواد اولیه: برای 10 نفر
تخم مرغ(آب پز): 10 عدد
رنگ غذا (رنگهای دلخواه): به مقدار لازم
سرکه (برای هر رنگی که استفاده میکنید): يك قاشق چایخوری
آب: به مقدار لازم
سس مایونز: نصف فنجان
طرز تهیه:
تخممرغها را پوست کنده و آنها را از طول به دو نیم کنید سپس زردههای تخممرغ را از داخل آنها در بیاورید و آنها را داخل یک کاسه قرار دهید.
به تعداد هریک از تخممرغها یک لیوان روی میز قرار دهید و درون هر کدام به میزان لازم آب خنک بریزید و درون لیوانها سه قطره از رنگ مورد نظرتان و یک قاشق چایخوری سرکه بریزید و بعد سفیدههای تخممرغ را داخل هریک از لیوان ها بیاندازید.
پس از رنگ گرفتن سفیدهها، آنها را روی یک سینی که از کاغذ حولهای پوشیده شده است قرار دهید.
زردهها را به وسیله چنگال له کنید و با سس مایونز مخلوط کنید و در آخر داخل هریک از سفیدههای تخممرغ یک قاشق از مخلوط زرده و مایونز بریزید و سرو نمایید.
www.raelmomkitchen.com