تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۶:۱۸

همشهری آنلاین: کلوچه‌های خنک در ظرف در بسته در دمای اتاق تا ۳ روز قابلیت نگهداری دارند.

آماده سازی: 15 دقیقه

مدت انتظار: 15 دقیقه

مواد اولیه:

آرد: 330 گرم

جوش شیرین: يك و نيم قاشق چای‌خوری

نمک:يك و نيم قاشق چای‌خوری

کره (آب شده و خنک): 225 گرم

شکر قهوه‌ای: 300 گرم

شکر: 225 گرم

تخم مرغ(بزرگ): 3 عدد

وانیل: يك و نيم قاشق چای‌خوری

چیپس شکلاتی: 450 گرم

طرز تهیه:

فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) گرم کنید.

دو عدد سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید.

آرد، جوش شیرین و نمک را داخل یک کاسه کوچک مخلوط کنید.

کره و شکر را داخل یک کاسه بزرگ با هم زن برقی با سرعت بالا به مدت 2 الی 3 دقیقه مخلوط کنید. یک عدد تخم مرغ را به وسیله چنگال داخل یک کاسه کوچک هم بزنید و یک و سه چهارم قاشق غذاخوری از این و دو عدد تخم مرغ را داخل مخلوط کره بریزید و با هم زن برقی به مدت یک دقیقه مخلوط کنید تا خامه‌ای شود.

حال با وانیل مخلوط کنید و سرعت دستگاه را کم کنید و مخلوط آرد را کم کم به آن اضافه کنید. سپس چیپس شکلاتی را اضافه کنید.

از خمیر 28 عدد شیرینی گرد بزرگ درست کنید و با فاصله داخل سینی‌ها قرار دهید و به مدت 13 الی 15 دقیقه داخل فر قرار دهید و بعد بگذارید خنک شوند.

نکته:

*از این مقدار مواد اولیه حدودا 28 کلوچه بدست می‌آید.

epicurious.com