تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۲:۳۷

همشهری آنلاین: این شیرینی‌ها دارای سه طعم متفاوت وانیلی؛ کاکائویی و طعم گلاب هستند.

مواد لازم:

کره: 125 گرم

خاکه قند: 85 گرم

تخم مرغ: يك عدد

آرد: 300 گرم حدود 2 پیمانه

وانیل:نصف قاشق چاي‌خوري

گلاب:نصف قاشق چاي‌خوري

پودر کاکائو: 2 قاشق غذاخوري

رنگ قرمز: به مقدار لازم

قالب قلبی شکل؛ دو عدد سایزهای 7 و 3 سانتی‌متری

طرز تهیه:

کره نرم را به همراه خاکه قند با کمک همزن بزنید تا مخلوط پوک و کمرنگی شود و بعد تخم مرغ را اضافه کنید و مخلوط درست شده را سه قسمت کنید و در سه کاسه جداگانه بریزید.

به یکی از کاسه ها وانیل بزنید و به یکی رنگ قرمز و گلاب و خوب مخلوط کنید و آخری را ساده نگهدارید که بعدا به آن آرد به همراه کاکائو بزنید.

آرد را سه قسمت کرده و در سه ظرف جدا بریزید و برای آرد کاکائویی دو قاشق غذاخوري از آرد بردارید و به جای آن پودرکاکائو بزنید و الک کنید.

آردها را جداگانه به مایه‌های وانیل و گلاب اضافه کنید و به آخری هم آرد کاکائویی بزنید تا سه خمیر با سه رنگ متفاوت داشته باشید صورتی، سفید و کاکائویی.

می توانید داخل کاسه همزن و با سر پدال این کار را انجام بدهید و هربار کاسه را بشویید و مجددا با خمیر بعدی کار کنید یا اگر Flat-bladed دارید وسیله مخصوص مخلوط کردن خمیر تارت و پای؛ با آن مواد را مخلوط کنید.

مقدار آرد بسته به فصل سال و مقدار رطوبت ممکن است کم و زیاد شود پس یک باره همه آرد را نریزید که خمیر خشک شود.

این خمیر نیاز به استراحت ندارد و می‌توانید بین دو کاغذ روغنی یا کاغذ و سلفون آن را باز کنید و قالب بزنید.

فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد یا 350 درجه فارنهایت روشن کنید.

سینی فر را کاغذ مخصوص بکشید.

خمیر را باز کنید و با قالب بزرگ قالب بزنید و به سینی فر منتقل کنید و داخل سینی با قالب کوچکتر قالب بزنید و با یک چاقو لبه گرد یا اسپچولا قلب کوچک را در بیاورید و جایگزین قلب کوچک بیسکویت رنگ دیگه بگذارید.

اگر قلب کوچک را نتوانستید سالم در بیاورید ؛ جداگانه قالب بزنید.

بیسکویت‌ها را به مدت 15-12دقیقه بپزید و بعد از دقیقه 8 جهت سینی را داخل فر عوض کنید و سینی را بچرخانید.

www.ghashoghchangal.com