مواد لازم:
آرد: یک فنجان
آرد سبوسدار: نصف فنجان
نمک: نصف قاشق چایخوری
پنیر چدار رنده شده: نصف فنجان
کره جامد: 100 گرم
زرده تخم مرغ: 3 عدد
آب یخ: يك قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
* آردها و نمک و پنیر چدار را با هم در مخلوط کن بریزید و آنها را خوب با هم مخلوط کنید (حدود 10 ثانیه).
* کره را به تکههای کوچک خرد کنید و آن را داخل مخلوط کن، کاملاً با مواد دیگر ترکیب نمایید.
* سپس در حالی که مخلوط کن در حال چرخیدن است، آب سرد و زرده تخم مرغ را اضافه کنید. در این زمان خمیر شبیه دانههای کوچک به نظر میرسد.
* مخلوط کن را خاموش نمایید و مواد را در کاسهای بریزید و با دست کاملاً ورز دهید.
* همه مواد را با دست به صورت یک توپ بزرگ دربیاورید. آن را میان پلاستیک قرار دهید و با وردنه صاف کنید. خمیر را کاملاً با پلاستیک بپوشانید طوری که هوایی به داخل آن نفوذ نکند. سپس آن را حدود 20 دقیقه در یخچال قرار دهید.
* دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم نمایید.
* سطح صافی را کاملاً با آرد بپوشانید و خمیر را روی آن پهن کنید. با وردنه خمیر را صاف کنید طوری که به ضخامت 5 میلیمتر برسد.
* با استفاده از قالب مناسب، خمیر را به شکل مورد نظر برش بزنید.
* سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. خمیرها را روی آن بچینید و به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید.
* صبر کنید تا شیرینیها سرد شوند و بعد آنها را میل بفرمایید.
منبع: تبيان