مواد اولیه:
آرد: 3 فنجان
بکینگ پودر: نصف قاشق چایخوري
نمک: نصف قاشق چایخوری
کره (بدون نمک): يك فنجان
شکر: يك و يك سوم فنجان
تخممرغ: 2 عدد بزرگ
عصاره وانیل: 2 قاشق چایخوری
رنگ خوراکی (قرمز و آبی)
طرز تهیه:
در یک کاسه متوسط آرد، بکینگ پودر و نمک را الک کنید.
در یک مخلوط کن کره را 2 دقیقه بزنید تا نرم و یکدست شود. شکر را اضافه کنید و 3 دقیقه بزنید تا مخلوط سبک و پفکی شود. تخممرغها را یکی یکی اضافه کنید و بین اضافه کردن هر کدام بزنید سپس وانیل را اضافه کنید.
مخلوط کن را خاموش کنید. آرد را اضافه کنید و بزنید تا مخلوط شوند. خمیر را از مخلوط کن بیرون بیاورید و به سه تکه مساوی تقسیم کنید. یکی از تکهها را به شکل یک مربع 20 سانتیمتری در بیاورید سپس محکم داخل پوشش پلاستیکی بپیچید و در یخچال قرار دهید. این خمیر قسمت سفید رنگ شیرینی را تشکیل میدهد.
یکی از قسمتهای باقیمانده خمیر را داخل مخلوط کن بریزید و سرعت مخلوط کن را روی پایین تنظیم کنید سپس رنگ قرمز خوراکی را قطره قطره اضافه کنید تا به رنگ قرمز مورد نظر خود برسید. خمیر قرمز را بیرون بیاورید و آن را به شکل یک مربع 10 در 10 در بیاورید و آن را محکم داخل پوشش پلاستیکی بپیچید و در یخچال قرار دهید. این خمیر قسمت قرمز رنگ شیرینی را تشکیل میدهد.کاسه را تمیز کنید تا رنگ قرمزی در آن باقی نماند.
تکه آخر خمیر را داخل مخلوطکن بریزید و سرعت مخلوطکن را روی پایین تنظیم کنید سپس رنگ آبی خوراکی را قطره قطره اضافه کنید تا به رنگ مورد نظر خود برسید. خمیر آبی را بیرون بیاورید و آن را به شکل یک مربع 10 در 10 در بیاورید و آن را محکم داخل پوشش پلاستیکی بپیچید و در یخچال قرار دهید. این خمیر قسمت قرمز آبی شیرینی را تشکیل میدهد.
خمیر را 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
خمیر را از یخچال بیرون بیاورید و هر مربع را از قطر نصف کنید تا دو مثلث به دست بیاید. نصف هر رنگ خمیر را در پوشش پلاستیکی بپیچید و دوباره در یخچال قرار دهید. خمیر سفید را بین دو ورقه کاغذ روغنی قرار دهید و آن را به شکل یک مستطیل به ضخامت 3 میلیمتر پهن کنید.
خمیر قرمز را هم بین دو ورقه کاغذ روغنی قرار دهید و آن را به شکل یک مستطیل به ضخامت 3 میلیمتر پهن کنید. خمیر آبی را هم بین دو ورقه کاغذ روغنی قرار دهید و آن را به شکل یک مستطیل به ضخامت 3 میلیمتر پهن کنید.
ورقه کاغذ روغنی رویی را از روی خمیر قرمزرنگ جدا کنید سپس ورقه کاغذ روغنی را از یک طرف خمیر سفید رنگ هم جدا کنید و با استفاده از ورقه باقیمانده خمیر سفید رنگ را روی خمیر قرمز رنگ قرار دهید. ورقه کاغذ روغنی را از یک طرف خمیر آبی رنگ هم جدا کنید و با استفاده از ورقه باقیمانده خمیر صورتی رنگ را روی خمیر سفید رنگ قرار دهید. سه لایه خمیر را خیلی آرام با هم پهن کنید تا یک اندازه شوند.
از ضلع کوتاهتر مستطیل شروع کنید و خمیر را به صورت یک لوله کاملاً فشرده در بیاورید. مراحل پهن کردن و لوله کردن را برای خمیرهای باقیمانده در یخچال هم تکرار کنید. لولهها را در پوشش پلاستیکی بپیچید و يك ساعت در یخچال قرار دهید.
لولههای خمیر را از یخچال بیرون بیاورید و آنها را روی کابینت چند بار بغلتانید تا کاملاً گرد بمانند و یک طرفشان صاف نشده باشد. آنها را داخل لیوانهای شیشهای قرار دهید و 4 ساعت دیگر در یخچال قرار دهید.
وقتی برای پختن شیرینیها آماده بودید، فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتیگراد) داغ کنید و کف دو سینی فر را کاغذ روغنی بیندازید. خمیر را از یخچال بیرون بیاورید و هر لوله را به شکل حلقههای نیم سانتیمتری برش دهید.
دایرهها را به فاصله 5 سانتیمتر از یکدیگر داخل سینی فر قرار دهید چون شیرینیها موقع پختن بزرگتر میشوند.
شیرینیها را 9 تا 11 دقیقه تا زمانی که طلایی کمرنگ شوند در فر بپزید سپس آنها را روی یک توری قرار دهید تا کاملاً خنک شوند.
www.sooran.com