به گزارش ايسنا، پزشکان در بررسیهای جدید خود به ارتباط میان مصرف شیر و سطح آنتی اکسیدان گلوتاتیون در مغز افراد بزرگسال دست یافتند.
«دبرا سولیوان» یکی از محققان این بررسی اظهار کرد: ماده خوراکی شیر برای سلامت استخوانها و ماهیچهها بسیار حائز اهمیت است. هرچند در این مطالعه جدید مشخص شد این ماده خوراکی میتواند بر سلامت مغز نیز تاثیر گذار باشد.
در این مطالعه که با حضور 60 نفر انجام گرفت، نوع رژیم غذایی آنان و سپس اسکن مغزی این افراد به منظور کنترل سطح آنتیاکسیدان گلوتاتیون بررسی شد.
به گزارش ایسنا به نقل از ساینس ورلد ریپرت، محققان مشاهده کردند افرادی که در رژیم غذاییشان شیر خوراکی وجود داشت از میزان بیشتری از این آنتیاکسیدن در مغز خود برخوردار بودند. این آنتیاکسیدان میتواند به متوقف ساختن استرس اکسیداتیو و آسیبهای ناشی از آن کمک کند. استرس اکسیداتیو با بروز بسیاری از بیماریها و اختلالات از جمله بیماری آلزایمر ارتباط دارد.