مواد لازم:
۲ فنجان آرد سفید
يك قاشق سوپخوری نمک
¾ فنجان آب جوش
½ فنجان آب سرد، در صورت لزوم
روغن نباتی، در صورت لزوم
يك خوشه پیازچه خردشده
طرز تهیه:
آرد و يك قاشق چایخوری از نمک را در کاسهای ریخته و مخلوط نمائید؛ آب جوش را روی آنها ریخته و تند هم بزنید تا آب کاملا جذب شود. در حین هم زدن هر از گاهی يك قاشق سوپخوری آب سرد به مواد بیافزائید تا خمیر شکل بگیرد. خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه ورز دهید. روی کاسه را با دستمال پارچهای پوشانده و اجازه دهید خمیر به مدت ۴۰ دقیقه استراحت کند.
خمیر را روی تختهی کار که کمی آرد به آن پاشیدهاید، پخش نمائید؛ و به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید.
يك تکه از خمیرهای تقسیم شده را روی تخته پخش کنید؛ با برس کمی روغن نباتی روی آن بمالید و ½ قاشق چایخوری نمک و¼از پیازچهها را روی خمیر بپاشید.
یک سر خمیر پخش شده را بلند کنید و خمیر را همچون کاغذ لوله کنید تا به شکل طومار درآید. انتهای خمیر لوله شده را گرفته و خمیر را پخش کنید تا به شکل یک قرص نان گرد درآید. با مابقی خمیرها ادامه دهید، اجازه دهید هر خمیر شبیه به نان گرد ۱۰ دقیقه استراحت کند.
يك قاشق سوپخوری روغن نباتی را درون ماهیتابهای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. هر یک از خمیرهایی که به شکل قرصهای نان درآوردهاید را روی تختهی کار که کمی آرد به آن پاشیدهاید با وردنه پخش کنید تا عمیق هر یک يك و نیم سانت شود؛ سپس درون روغن بیاندازید و هر طرف آن را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه بپزید تا طلایی شود. با مابقی خمیرها ادامه دهید.
http://www.cookingmagazine.ir