تاریخ انتشار: ۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۰۶:۱۰

همشهری آنلاین: پنکیک‌ پیازچه در زمره‌ی پیش غذاهای محبوب چینی به حساب می‌آیند و تهیه‌ی آن هم از رستوران و هم از دستفروشان ‏دورگرد امکان‌پذیر است. این پنکیک‌ها به انواع شانگهایی آن بسیار نزدیک است. شما حتی می‌توانید آنها را آماده کرده و در فریزر بگذارید و هر وقت دوست داشتید بپزید و میل کنید. ‏

مواد لازم:

‏۲ فنجان آرد سفید

يك قاشق سوپ‌خوری نمک

¾ فنجان آب جوش

½ فنجان آب سرد، در صورت لزوم

‏روغن نباتی، در صورت لزوم ‏

يك خوشه پیازچه خردشده ‏

طرز تهیه:

آرد و يك قاشق چایخوری از نمک را در کاسه‌ای ریخته و مخلوط نمائید؛ آب جوش را روی آنها ریخته و تند هم بزنید تا آب کاملا ‏جذب شود. در حین هم زدن هر از گاهی يك قاشق سوپ‌خوری آب سرد به مواد بیافزائید تا خمیر شکل بگیرد. خمیر را به مدت ‏‏۱۰ دقیقه ورز دهید. روی کاسه را با دستمال پارچه‌ای پوشانده و اجازه دهید خمیر به مدت ۴۰ دقیقه استراحت کند. ‏

خمیر را روی تخته‌ی کار که کمی آرد به آن پاشیده‌اید، پخش نمائید؛ و به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید.

‏يك تکه از خمیرهای تقسیم شده را روی تخته پخش کنید؛ با برس کمی روغن نباتی روی آن بمالید و ½ قاشق چایخوری نمک و¼از پیازچه‌ها را روی خمیر بپاشید.

یک سر خمیر پخش شده را بلند کنید و خمیر را همچون کاغذ لوله کنید تا به شکل طومار ‏درآید. انتهای خمیر لوله شده را گرفته و خمیر را پخش کنید تا به شکل یک قرص نان گرد درآید. با مابقی خمیرها ادامه دهید، ‏اجازه دهید هر خمیر شبیه به نان گرد ۱۰ دقیقه استراحت کند. ‏

يك قاشق سوپ‌خوری روغن نباتی را درون ماهی‌تابه‌ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. هر یک از خمیرهایی که به ‏شکل قرص‌های نان درآورده‌اید را روی تخته‌ی کار که کمی آرد به آن پاشیده‌اید با وردنه پخش کنید تا عمیق هر یک يك و نیم سانت ‏شود؛ سپس درون روغن بیاندازید و هر طرف آن را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه بپزید تا طلایی شود. با مابقی خمیرها ادامه دهید.

http://www.cookingmagazine.ir