یکشنبه ۱۸ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۶:۱۵
۰ نفر

همشهری آنلاین: تاووک (Patlıcanlı Tavuk) نوعی خوراک ترکیه‌ای است.

آشنایی با روش تهیه تاووک - غذای محلی ترکیه‌ای

آماده سازی : 45 دقیقه

پخت : 30 دقیقه

مواد لازم:

بادمجان: 2 عدد

مرغ (گوشت بدون استخوان): نیم کیلو گرم

فلفل سبز: 4 عدد

پیاز: يك عدد

سیر: 2 عدد

گوجه فرنگی: 3 عدد

رب گوجه فرنگی: يك قاشق غذاخوری

روغن مایع: نصف فنجان (به میزان لازم)

ادویه کاری، فلفل سیاه و نمک: به میزان لازم

طرز تهيه:

مرغ‌ها را به قطعات کوچک برش داده و همراه پیاز خرد شده و سیر خرد شده در روغن تفت می‌دهیم.

فلفل‌ها را هم خرد کرده و به مواد اضافه می‌کنیم. بادمجان‌ها را که قبلا برش داده و در کمی آب نمک نگه داشته‌ایم تا تلخی آنها گرفته شود و قبلا سرخ کرده‌ایم به مواد اضافه کرده و تفت می‌دهیم.

بعد گوچه فرنگی را اضافه می‌کنیم و مواد را سرخ کرده و می‌گذاریم تا کاملا بپزد در آخر ادویه و نمک را اضافه می‌کنیم.

تاووک

کد خبر 303455

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha