- مواد لازم:
بادمجان کوچک و قلمی: ۲ عدد
تخم مرغ: ۲ عدد
آرد سوخاری: مقداری
نمک و فلفل
- طرز تهیه:
بادمجانها رو کباب کنید و پوستشون رو بگیرید و بادمجانهارو با کفگیر با گوشتکوب کمی بکوبید یک ذره نه زیاد که له بشن فقط پهن بشن کافی هست.
بعد بهشون نمک و فلفل و خیلی کم پودر سیر و پیاز بزنید تخم مرغهارو هم بزنید و پودر سیر و پیاز رو اضافه کنید
بادمجانها رو در تخممرغ فرو کنید، و بعد در آرد سوخاری و دوباره در تخم مرغ و باز در آرد سوخاری بغلتانید و بعد سرخشون کنید.
یک خوبی که این غذا داره این هست که اصلا بادمجانها به خودشون روغن جذب نمیکنن.
http://7ganj.ir
نظر شما