پرویز جهانگیری در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، با بیان اینکه 90 درصد افزودنیها از منابع طبیعی تامین میشوند، اظهار کرد: موادی که به عنوان رنگ به پفک، بستنی و دیگر خوراکیها اضافه میشود جزو رنگهای مجاز و خوراکی است.
وی با بیان اینکه در بسیاری از کشورهای دنیا برای این رنگها محدودیت مصرف وجود دارد، گفت: اگر این رنگها به میزان استاندارد مورد استفاده قرار گیرد، هیچ مشکلی ایجاد نمیکند.
دبیر انجمن افزودنیهای صنایع غذایی با اشاره به رنگهای مجاز خوراکی اظهار کرد: این رنگها دو نوع هستند که یک نوع آنها از معدن و طبیعت به دست میآید و نوع دیگر از مشتقات نفتی حاصل میشود.
وی با بیان اینکه برای رنگهای خوراکی در صنایع غذایی حد مجازی تعریف شده است، گفت: اگر در حد مجاز از این رنگها استفاده شود مشکلی ایجاد نخواهد شد.
جهانگیری با بیان اینکه رنگ پفک و سایر مواد خوراکی که وزارت بهداشت آن را تایید کرده طبیعی است، افزود: رنگ پفک به دلیل طبیعی بودن جذب بدن نمیشود و مشکلی برای فرد ایجاد نمیکند.
دبیر انجمن افزودنیهای صنایع غذایی در خصوص لبنیات و موادی که برای غلظت لبنیات استفاده میشود، گفت: افزودنیهایی که برای غلظت لبنیات به کار میرود منشأ گیاهی دارد که عمدتا از نشاسته تشکیل میشود.
وی با بیان اینکه این افزودنی نه تنها مضر نیستند بلکه فوایدی نیز دارند، اظهار کرد: افزودنیهایی که به لبنیات اضافه میشوند، نوعی فیبر هستند و هیچ مشکلی ایجاد نمیکنند.
جهانگیری با بیان اینکه فیبر جذب بدن نمیشود، اظهار کرد: فیبر چربی و کلسترول را به خود جذب و از بدن خارج میکند و هیچ مشکلی برای فرد ایجاد نمیکند.