مدت زمان پخت: يك ساعت و ۱۵ دقیقه
ارزش غذایی:
• کالری: ۵۹
• مجموع چربی:۲٫۷ گرم
• چربی اشباع: ۰٫۵ گرم
• کلسترول: ۰ میلی گرم
• سدیم: ۲۱ میلی گرم
• پتاسیم: ۸۷ میلی گرم
• کربوهیدرات: ۸ گرم
• فیبر غذایی: ۱٫۳ گرم
• قند: ۲٫۲ گرم
• پروتئین: ۱٫۷ گرم
مواد لازم:
جو پرک: ۲ پیمانه
بادام هندی خام: يك پیمانه
خرما بدون هسته: ۸ عدد
پودر کاکائو شیرین نشده: یک سوم پیمانه
نمک کمی
موز رسیده: يك عدد
پوره سیب: یک چهارم پیمانه
گردو خرد شده: یک چهارم پیمانه
طرز تهیه:
جو پرک، بادام هندی، خرما، پودر کاکائو و نمک را در غذاساز بریزید تا به خوبی مخلوط شده و بافتی نرم و یکدست داشته باشند.
موز و پوره سیب را اضافه کنید و مخلوط نمایید تا غلیظ شده و تبدیل به خمیری کمی چسبناک شوند.
روی یک تابه کمی روغن اسپری کنید.
مخلوط را در ظرف بریزید و با استفاده از پشت کفگیر، آن را در ظرف بفشارید. روی آن خرده گردو بپاشید و آنها را داخل خمیر بفشارید، و مخلوط کنید.
ظرف را به مدت حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود. آن را به ۳۲ عدد مربع برش داده و در یخچال قرار دهید.
منبع: baghdaroo.com