همشهری آنلاین: اگر گیاه‌خوارید و دلتان براونی شکلاتی خوشمزه می‌خواهد در این بخش با ما همراه باشید برای درست کردن این براونی، اصلا به فر احتیاجی ندارید.

مدت زمان پخت: يك ساعت و ۱۵ دقیقه

ارزش غذایی:

• کالری: ۵۹

• مجموع چربی:۲٫۷ گرم

• چربی اشباع: ۰٫۵ گرم

کلسترول: ۰ میلی گرم

• سدیم: ۲۱ میلی گرم

• پتاسیم: ۸۷ میلی گرم

• کربوهیدرات: ۸ گرم

فیبر غذایی: ۱٫۳ گرم

• قند: ۲٫۲ گرم

• پروتئین: ۱٫۷ گرم

مواد لازم:

جو پرک: ۲ پیمانه

بادام هندی خام: يك پیمانه

خرما بدون هسته: ۸ عدد

پودر کاکائو شیرین نشده: یک سوم پیمانه

نمک کمی

موز رسیده: يك عدد

پوره سیب: یک چهارم پیمانه

گردو خرد شده: یک چهارم پیمانه

طرز تهیه:

جو پرک، بادام هندی، خرما، پودر کاکائو و نمک را در غذاساز بریزید تا به خوبی مخلوط شده و بافتی نرم و یکدست داشته باشند.

موز و پوره سیب را اضافه کنید و مخلوط نمایید تا غلیظ شده و تبدیل به خمیری کمی چسبناک شوند.

روی یک تابه کمی روغن اسپری کنید.

مخلوط را در ظرف بریزید و با استفاده از پشت کفگیر، آن را در ظرف بفشارید. روی آن خرده گردو بپاشید و آن‌ها را داخل خمیر بفشارید، و مخلوط کنید.

ظرف را به مدت حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود. آن را به ۳۲ عدد مربع برش داده و در یخچال قرار دهید.

منبع: baghdaroo.com