مواد لازم برای 6 ناگت:
برگه نرم زردالو: 50 گرم
خرما: 100 گرم
گیلاس خشک: 50 گرم
روغن نارگیل: 2 قاشق چایخوری
دانههای کنجد تست شده: یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
• درون دستگاه غذاساز، زردالو را با خرما و گیلاس خوب مخلوط کرده تا کاملا نرم شوند.
• مخلوط را درون کاسهای ریخته سپس خوب با روغن نارگیل آن را آغشته کنید.
• مایه بدست آمده را به شکل 6 توپ به اندازه گردو در آورده، سپس هر کدام را درون دانههای کنجد بغلطانید.
• آنها را درون ظرف وکیوم شده نگه دارید و هنگامی که احساس کمبود انرژی کردید میل کنید.
http://www.bbcgoodfood.com