همشهری آنلاین – شهره فرجی: با روش پخت این ماهی خوشمزه به سبک ایتالیایی همراه با سس مخصوص آن آشنا شوید.

زمان آماده سازي: 5 دقيقه

زمان پخت: 15 دقيقه

مواد لازم براي 4 نفر:

روغن زيتون: 2 قاشق غذاخوري

سير: دو حبه،‌پوست كنده و ريز شود.

گوجه گيلاسي:‌ 250 گرم

آويشن تازه و كاملا ريز شده: يك قاشق چاي‌خوري

ليمو: 4 برش

فيله ماهي: 4 تكه متوسط

روش تهيه:

• 4 عدد فويل آلومينيومي مربعي شكل حدودا به ابعاد 25 * 25 (البته به اندازه فيله‌هاي شما بستگي دارد) روي سطح كار قرار دهيد.


• وسط هركدام از مربع‌ها روغن زيتون بريزيد روي آن برش ليمو گذاشته و روي ليمو، فيله ماهي را قرار دهيد.

• روي هركدام از ماهي‌ها سير ريز شده بريزيد و روي سيرها، گوجه‌هاي گيلاسي و آويشن ريز شده قرار دهيد و روي آن‌ها نمك و فلفل بريزيد.

• هر كدام از ماهي‌ها را درون فويل آلومينيومي بپيچانيد و روي باربكيو قرار دهيد.

• آن‌ها را به مدت 15 دقيقه يا تا زماني كه درونشان خوب پخته شود حرارت دهيد.

 

http://www.lovefood.com